Tuesday, November 17, 2009

Flower Pin Brooch



My 1st handmade from felt

Assalamualaikum,,,

1st of all, thanks 2 yana (Yana Craft) cz tman kan aku beli alat2 utk felt craft ni,,, dh lama teringin nak buat benda alah nih,,,tp xtau mana nak dpt material2 felt n more accesories ngan mudah (mls nok surf dlm tenet benarnye aku nih)... dgn pertolongan yana,, aku dh dpt semua material kat Kuantan @ 1 kdai tu wlupn agak mhl berbanding hrga d kl... Ni lah hasil tgn aku yg pertama...

Adios....

2 comments:

lalalililulu said...

urmm..kalo xkisah,bleh x btau kt ne kedai yg jual alat2 tu kt kuantan?

NatashaShukor said...

salam...bleh tak sy pon na thu gak kat area mane kedai yg jual2 material2 gtu..tengs ;)