Tuesday, December 29, 2009

Order from Hasta


B7W Snowman Magnetic
giler sehhh... lastminit order dr hasta,,,nak kne smpai kat tgn dier slewatnya khamis,,, so,,,nak xnak siapkan jugak  sbb klu pos esok takut x smpai lak khamisnyer....x wat kje lain aku mlm td,,,nasib la ank dara aku tdo awal,,, start kua kain benang semer kul1030 dah mlm td... kul2 lum siap...smbung wat kat ofis rehat td (ye ke ms rehat????kihkihkih)
** hope Cik Hasta  puas hati dgn kerja lastminit aku nih...nsib ko la aku xde urgent order yg lain...klu x,,,xde nyer aku nak layan ko Hasta...



Name Keychain

keychain ni aku siapkan mlm td tau!!!! sbb duk sobek yg ni la lambat aku nak siapkan snowman tu... suker  x???? aku dh try d'best da nih utk otak aku mlm td...



3 comments:

Hasta said...

hahaha.. sorry beb.. mengkelam kabutkan ko..
cantik..cantik.. aku suka..
nanti aku order lagi kay..
next time aku make sure aku order lebih awal dari biasa.. ekekekekeke...

thanks.. aku beli kay :D

mumy yaya said...

eh..tiru aku!!!bayo royalti!!huhu!

ummi ummu said...

ha'a kan...lupa nak gtau ko yani,,,, esok teh tarik kantin yer 4 royalti....hikhikhik