Monday, February 7, 2011

DIY Blog Header

Ni la hasil kerja UU cuti CNY ari tu,,, nak menjaet... mud x dtg2... so ngadap lappy la plak mlm mggu ...lame nih x wat touching gini pkai komputer...hihi... kali ni pkai macromedia flash, pakai lappy tanpa mouse jew...

yang ni blog header utk Ummi Ummu Craft Booth...


yg ni plak design utk Liyana (inspirasifalisha.blogspot.com) sbb melayan aku sembang di pg hujung mggu... f.o.c. je tau... x guner lg tu... baru tag kat fb...lum email kat liyana

**sape2 nak dptkan design header free, sila melayan aku...kehkehkeh...
*** sape2 nak order,,, bley gak... lelong2,,,murah2,,, sbb x pndai ngat design2 ni... UU budak IT je,,, bukan bdk art design!! hehehe...

7 comments:

ASMA said...

cun..kiut-miut..sy budak IT gak tp x pndai guna macromedia flash. plg hebat (haha pasan) pnh guna image ready utk buat mata berkelip je..tu pun 10 thn sudah berlalu..ingat2 lupa sudah..

Ummi Ummu said...

tq asma... bley tu...esok try wat... wat skit2 lama2 siap r tu...hihihi..sy bley design je atas flash...tp amat menyampah klu nak wat animation...

CaHaYa^KetEnaNGan said...

nak order..tp nak fre..bleh..hehehe..gurau je..

ummi ummu said...

hehhehe...

mamadania&mamazaza said...

salam... nak order mcm tu .. cam mana ye saya budak baru belajar

aisyah said...

SALAM SIS..LAU NAK ORDER BAPE HRGE NI?

aisyah said...

msg sy ye..hihi..013-3049594